Проекти

Цялостни решения за обзавеждане

При проектиране и изпълнение на интериорни решения особено важно е формирането на цялостна идея, обединяваща пространството и архитектурата. Процесът изисква екипна работа, професионализъм и квалификация.

Елеганс в земни нюанси

Земните тонове и естествените материали създават атмосфера, доближаваща се до природата.
Усещане, което сетивата ни все повече търсят!

Комфорт и уют

Американски орех, европейски дъб, африкански тик, черно желязо, естествена кожа и велур! Комбинацията, която впечатлява и оставя усещане за уют и комфорт.

Обзавеждане на аптека Orange

При изработката на обзавеждането на аптека Orange се постарахме да акцентираме върху няколко неща:
името на аптеката ни подказа задължителното присъствие на грабващия окото оранжев цвят;
добавихме плоскости от бял гланц, които се почистват лесно и изглеждат бляскаво и чисто;
запазихме изчистени линии в дизайна на мебелите, за да може движението в помещението става лесно, а достъпът до продуктите да е в максимална услуга на клиентите и служителите на аптеката.

Обзавеждане за аптека в бяло и червено

Изчистено бяло плюс червено за акцент! Тази цветова гама бе избрана за прекрасна нова аптека, а по отношение на линиите се придържахме към стандартен модерен дизайн с максимум пространство и функционалност.

Малък градски апартамент

Предизвикателството тук беше да използваме пространството в наша полза. Дървесен декор, текстил в сиво и синьо, функционални мебели.  Резултатът - уют и удобство.

Мебели за дом или офис

Представяме ви част от обзавеждането на частен апартамент. Тези мебели обаче идеално биха намерили място и в офис! Уютът, който създава дървото, елегантно хармонира с металните рамки, които внасят строгост и лека драматична нотка.

Търговски обект

Търговски обект - външен дизайн

Кокетен апартамент с огледала

Изчистени линии, пастелни тонове, акцент в черно.
Резултатът - модерен дизайн, който би допаднал да всеки!
Image

Модулна кухня в частен дом

Тази кухня почти създава усещане за индустриален стил със сивите акценти и металните елементи. Стандартните шкафове са разнообразени от открити етажерки, които създават простор и предразполагат към по-голяма свобода при подбора на аксесоари за декорация.
Image

Обзавеждане на кухня

Проект за обзавеждане на кухня, изпълнен от чертожната дъска до вграждането на последните елементи. Тази кухня е модерна, с изчистени линии и в неутрални цветове, но в никакъв случай - скучна!

Обзавеждане на офис - метал и дърво

Строги, модерни линии, функционалност и минимализъм - това са основните идеи, които ще откриете в този нов офис.