Материали

С какво работим

мебели от дърво

ДЪРВО

Обожаваме да работим с дърво! Дървото винаги внася част от природата в нашия дом или офис и допринася за спокойната и уютна атмосфера.
мебели от метал

МЕТАЛ

Асоциира се със студенина и сдържаност, но комбиниран с дърво или стъкло, от метал могат да се изработят зашеметяващи интериорни решения!
мебели от кожа

КОЖА

Мебелите с кожа наистина предполагат специална поддръжка, но внасят в интериора усещане за лукс и класа. Кой би се отказал то това?
мебели от текстил

ТЕКСТИЛ

Тъмно кадифе или жакард с геометрични форми? Вариантите са толкова много! Разгърнете въображението си, а ние ще вдъхнем живот на идеите Ви!
материали за изработка на мебели

И ОЩЕ...

Различни видове стъкло и плексиглас
ПДЧ и МДФ
Минерални плоскости от различен тип
Вариантите са разнообразни и ... вдъхновяващи!
ръчна изработка на мебели

Производствена база

Къде се случва магията

Нашата производствена база се намира в София. Разполагаме със собствен цех и екип от ... специалисти, които се грижат за осъществяването на проектите, по които работим. Когато е необходимо, вклюваме в проекта и външни компании, които предлагат допълващи услуги. Често се налага да координираме с интериорни дизайнери, снабдители, осветители и различни технически лица - това осигурява на клиентите ни цялостно и завършено изпълнение на услугата по най-добрия възможен начин. Стараем се да предложим гъвкавост и качествено изпълнение.

Нашите услуги включват:

Изработка на мебели по Ваш проект;
Изработка на мебели по наш проект;
Изработка и реализиране на мебелен проект по Ваша идея;
Съвместна работа и координация с контрагенти по големи проекти и като подизпълнители или водеща фирма по изпълнение на проект;
Консултация за цялостни интериорни решения.

Какво още искаш да знаеш за нас?

Още един поглед към нашата работа.

FAQ

Работите ли с готови проекти?
Да, в досегашната ни практика работата с външни проекти и специалисти винаги е била повод за здрави партньорски отношения впоследствие.